Már több mint félmillió ember termel kevesebb hulladékot nekünk köszönhetően.

A hulladék megelőzése

A 2020.-as évre kitűzésünk, hogy az innovatív hulladékkezelési technológiák és létesítmények vezetői legyünk, elősegítve a települési hulladék mennyiségének csökkentését és a hulladékkeletkezés megelőzését.

Célunk, hogy a szelektív hulladékgyűjtés szintjének növelésével és a hulladék keletkezésének megelőzésével csökkentsük a települési hulladék mennyiségét.

A legfőbb fókuszunk a biológiailag lebomló hulladék minimalizációja. Megoldásaink révén legaláb 500 000 emberre gyakoroltunk pozitív hatást a több mint 450 együttműködő települési önkormányzattal Csehországból, Szlovákiából és Magyarországról.

A hulladékmegelőzésre egyik leghatékonyabb módszerünk a házi komposztálás támogatása. A termékek beszállítójaként főleg az önkormányzati partnereink révén népszerűsítjük az ideológiát, emellett biztosítjuk a technológiát és a megfelelő tájékoztatást mindazoknak, akiknek célja a biológiailag lebomló hulladék csökkentése. Emellett a legnagyobb – komposztálókkal és kiegészítőkkel – foglalkozó weboldal üzemeltetői vagyunk Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon. Fiatal csapatunk olyan emberekből áll, akik törődnek a környezettel és folyamatosan innovatív megoldásokat keresnek az országaink hulladékgazdálkodásának fejlesztésére.

TERMÉKEINK A KEVESEBB HULLADÉKÉRT

A megoldásunk európai tanúsítványai és díjai

A JRK alapítói

  • Mojmír Jiřikovský

    Igazgató

  • Nina Oravcová

    Igazgató

  • Marián Kobolka

    Igazgató

Értékeink


Innováció

Folyamatosan keressük a legjobb és legkülönlegesebb megoldásokat a hatékony hulladékgazdálkodás megteremtésére.

Őszinteség

Törekszünk arra, hogy a legpontosabb, valós információt adjuk partnereinknek és önmagunknak.

Tisztelet

Tiszteljük minden ember véleményét, hozzáállását és munkáját.

Elkötelezettség

Csak azt ígérjük meg, amit meg is tudunk valósítani. Minden egyes megbízást profi módon végzünk.

Maximalizmus

Minden nap 150%-kal dolgozunk azért, hogy céljainkat elérjük. Folyamatosan keressük tanulási és fejlődési lehetőségeket.

Értékek megbecsülése

Nagyra értékeljük a munkatársaink, partnereink, az önkormányzatok és lakosok erőfeszítését, segítségét, sikerét, támogatását és innovatív gondolkodását.

Partnereink

Dolgozzunk együtt!

Javítsuk a települések környezetét és jövőjét együtt!

Lépjen velünk kapcsolatba
Zavrieť video