A komposzt természetes trágya, ami semmibe sem kerül

Szabaduljon meg a kerti hulladéktól és készítsen minőségi komposztot

Nem tudja, mihez kezdjen szerves hulladékával? Oldja meg egyszerűen – komposztálja. Könnyű módja annak, hogy jó minőségű és természetes trágyát kapjon, melyet felhasználhat virágágyásokban, cserepekben, zöldségek, gyümölcsök termesztéséhez és az udvaron. Röviden – biztosítsa kertje esztétikusságát egy praktikus komposztálóval, amibe konyhai és kerti hulladékot tehet. Szabaduljon meg a szagtól és csúnya halmoktól, ami a kert egyik sarkában van eldugva a kíváncsi szemek elől. Egy minőségi komposztáló kitűnő és praktikus segítség a kertben! A kerti komposztálók a komposztálás folyamatát akár a felére is csökkenthetik. A különleges elektromos komposztáló segítségével kiemelkedő minőségű komposztot kaphat csupán 24 óra alatt!

JRK kerti Komposztalok

BIOHULLADÉK = biológiailag lebomló hulladék

Alapvető információ

A biohulladék szerves anyag, ami képes biológiai úton lebomlani a talajban. Rengeteg tápanyagot tart magában, ami komposzt formájában visszakerülhet a földbe.

A biohulladék haszna

Csökkenti a lerakóra vagy égetőbe kerülő hulladék mennyiségét, csökkenti az üvegházhatású gázok keletkezését (főleg metán), és kiváló természetes trágyát kaphat.

Mi lehet biohulladék?

Levél, fű, gyom, zöldség-, gyümölcsmaradványok, tealevél, kávézacc, növények maradványai, fűrészpor, faapríték, agyag, lehullott gyömölcsök, …

Miről lehet felismerni a minőségi komposztálót?

Egyedi levegőztetőrendszer.

Verhetetlen, minimum 7 mm-es falvastagság.

Spontán felnyílás elleni védelem.

Pántokkal rögzített fedél.

Újrahasznosított, UV stabil anyag.

Pótalkatrészek széles palettája.

A komposz bármelyik oldalról hozzáférhető.

Kapcsolódás merev, de elasztikus rudakkal.


Válasszon egyet a kiváló minőségű komposztálóink széles skáljából!

Zavrieť video