Éttermek, szállodák, gyorsétkezdék, iskolai vagy óvodai éttermek, nyugdíjasházak és egyéb vendéglátóhelyek… minden ilyen helynek gondoskodnia kell a biológiailag lebomló konyhai hulladék szelektív gyűjtésének bevezetéséről. A klasszikus megoldás, melyet mindenki ismer az a hordós gyűjtés, ami persze kényelmes, de sokszor drága lehet. Mi egy innovatív és környezetbarát megoldásban hiszünk – az elektromos komposztálókban.
A mindenféle főtt és nyers ételmaradék kötelező elszállítására az egyetlen törvényes alternatíva az elektromos komposztáló lehet. A hulladékot szerves trágyává alakítja mindössze 24 órás működés alatt. Ne fizessen rendszeresen a hordós begyűjtésért, és csatlakozzon a több mint 150 innovatív helyhez a térségben, ahol komposzttá alakítják a hulladékot.
A forradalmi GreenGood technológia
A GreenGood elektromos komposztálók 0,1 kg és 1000 kg közötti konyhai hulladékot képesek feldolgozni csupán 24 óra alatt. A technológia hihetetlen hatékonyságát a különleges ACIDULO mikroorganizmusok használata és a magas hőmérséklet (70 °C) teszi lehetővé. A savas és sós közegben a konyhai hulladék könnyen és gyorsan alakul komposzttá.
Tomáš Andel, tulajdonos l La Reunion kávézó és közösségi iroda, Trnava
A forradalmi GreenGood technológia, SIRHA Budapest 2016
Elemzés
Megnézzük a jelenlegi helyzetet, és fejlesztési pontokat javaslunk.
A megfelelő választás
Válassza ki a legjobb elektromos komposztálót.
Telepítés
Segítünk a telepítésben és a bejelentési kötelezettség teljesítésében.